- En blogg om träning, livet och min väg mot Kalmar Ironman 2014.

torsdag 17 november 2011

Abu Dhabi

Jag och Henrik gjorde en spontangrej häromdagen, som absolut inte är våran grej annars men - vi anmälde oss till Abu Dhabi International Triathlon, den 3 mars 2012! Vi åker ner runt den 28/2 och stannar till den 5/3. Dom flesta dagarna kommer att spenderas i Dubai, men vi kommer även bo några dagar runt tävlingsdagen i Abu Dhabi. Det kommer att bli så fantastiskt roligt att komma iväg, så att nu är planeringen och fixandet i full gång här hemma.

Vi har valt att köra den korta distansen nere i Abu Dhabi; 1.5km simning, 10mil cykel och 1mil löpning, vilket känns riktigt bra. 28 grader i luften och runt 25 grader i vattnet - och då är det "lågsäsong" där nere.

Träningsupplägget fram till tävlingen kommer att bli ungefär det samma, fast med en formtoppning i februari för att nå någon slags formtopp till tävlingen i början av mars. Att få den här tävlingen 4 månader bort känns som en STOR morot i träningen. Det är stor skillnad på att ha första tävlingen 3 månader bort istället för 6 månader bort.

Så nu ska det bara fixas pass, ta hepatitspruta och köpa några maxiklänningar eftersom man som tjej inte "får" visa sig i kläder som inte går över knäna eller täcker axlarna. Det var den solbrännan det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar